Keresés
Részletes keresés a boltokban

Hírek

2011.02.20. -

* Újraindult a webkonferencia, videokonferecnia szolgáltatás

2011-01-31

2011. február közepén újraindult a webkonferencia, videokonferecnia szolgáltatás

Előzmények: 2011.01.31-én elindult, majd röpke idő után félbeszakadt a webkonferencia szolgáltatás. Annyira várta 12.000 ügyfél a szolgáltatás megindulását, hogy szinte egy azonos pillanatban egyszerre csatlakozott a rendszerre. A hiba elhárítása az ígéretek szerint 5-7 munkanapot fog igénybe venni. 

A mi portálunkra csatlakozott tagok ettől függetlenül megoldották a konferenciákra való bejutást, így folyamatosan teszteljük a funkciókat és remélhetőleg február második hetétől már a rendszeren keresztül fogjuk tudni tájékoztatóinkat tartani és megkezdjük távoktató tanfolyamunkat a Talk Fusion eszközök használatáról.

Csatlakozzon struktúránkhoz, szakosodott munkatársaink a lehető legtöbbet képesek kihozni a Talk Fusion előnyeiből, mert mindenki azt a területet végzi, felügyeli, amihez a leginkább ért. Csatlakozzon hozzánk új pozícióval akkor is, ha már más struktúrában tag, növelje tovább Talk Fusion bevételeit. Struktúratagjainknak olyan kész, folyamatosan frissülő honlapot biztosítunk, amivel csak az üzletépítéssel kell foglalkoznia.

Vissza
Kosár
0 termék
Új termékek

Továbbiak >>

Új szolgáltatások

Továbbiak >>

Új forgalmazók

Egyszerű lista >>

Részletes lista >>

Új szolgáltatók

Egyszerű lista >>

Részletes lista >>